miercuri, 20 mai 2015

Alcalin sinonim

Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru alcalin din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DLRM, DOOM Ortografic, MDA . Căutare pentru alcalin în Dicţionarul Român Explicativ: dictionar-roman. Dicţionar român explicativ - alcalin - sinonime, conjugare, dex, doom, neologisme.

Definitie alcalin - afla ce inseamna alcalin si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii. Sinonime, declinări si rime ale cuvantului alcalin . Sângele alcalin este sinonim cu un corp alcalin, . De la Wikționar, dicționarul liber. Variante de scriere Vezi și : métal alcalin, metal alcalín . Traducere pentru alcalin în Dicţionar-Francez-Român - dictionarfrancez.


Informatii generale si recomandari pentru determinarea bicarbonatului Dioxidul de carbon total este alcatuit din CO2. Metalele alcaline, găsite în grupa a sistemului periodic (grupă cunoscută și sub denumirea de grupa IA), sunt metale foarte reactive și nu sunt găsite în stare . Deși alcalin este uneori folosit ca sinonim pentru baza, aceasta este în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare