joi, 14 mai 2015

Parfum elysee

Un loc minunat pentru a evada in universul parfumurilor exclusiviste. Cumpara online: parfum, apa de toaleta, apa de parfum, eau de toilette, eau de parfum, EDP, EDT. Compania Elysee Concept a inaugurat la inceputul lunii septembrie primul concept store de parfumuri de lux din Romania, Elysee Concept .

Fiecare magazin Elysee e un spațiu aproape magic, aranjat cu stil și rafinament în care descoperi pasiunea pentru parfumuri a Cristinei . Createur D'Emotions si Elysée Concept Maison des Parfums, fiecare cu. Parfumuri de nisa inseamna, dupa parerea Alexandrei Paven, . Cum a prins viaţă conceptul Elysee Maison des Parfums?

Ce aţi dorit să urmăriţi prin designul magazinelor şi în special prin amenajarea . In magazinele Elysée veti gasi case de parfumuri pentru initiati, precum Penhaligon's- furnizor al casei regale britanice, sau Amouage, casa oficiala de . Parfumul Champs Elysees este un parfum modern, proaspat, feminin si versatil,care reprezinta femeia fermecatoare. Este clasificat ca fiind un parfum fresh- .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare