vineri, 8 mai 2015

Minunile maicii domnului video

Minunile de la Adormirea Maicii Domnului. SubscribeSubscribedUnsubscribe 24. Icoana Maicii Domnului iar crinii uscaţi înfloresc la Icoana Sa.

Minunea Icoanei Maicii Domnului care plange, de la Letca Noua, Giurgiu. Atunci monahiile s-au rugat Maicii Domnului ca să ocrotească mănăstirea și pe ele. Mănăstirea a fost înconjurată de șerpi, care . Articole din Minunile Maicii Domnului scrise de Elena.

SERPII MAICII DOMNULUI (VIDEO) – minunea uluitoare din Kefalonia care incepe de Schimbarea la Fata si care vadeste minciunile stilistilor. O minune a Maicii Domnului din zilele noastre. Articole cu eticheta (tag): minunile Maicii Domnului. Pokrov” – Film documentar rusesc al Mitropolitului Ilarion (VIDEO).


Este vorba despre o intervenţie minunată a Maicii Domnului în vremurile noastre. După ce am vorbit despre minunea respectivă, m-a sfătuit să vorbesc din nou . Legătura între călugări şi Maica Domnului este atât de strânsă precum între mamă şi fiu. Aici nimic nu este cu neputinţă, minunile se întâmplă în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare