marți, 5 mai 2015

Cod cor ingrijitor curatenie scoala

Coduri COR pentru toate ocupatiile. Personalul de serviciu in birouri, hoteluri si alte institutii executa diferite sarcini de curatenie cu. Ingrijitor cladiri - Cod COR 5153- Detalii.

Administratorii de cladiri au grija de imobilele de locuit, hoteluri, birouri, biserici si alte cladiri si mentin ordinea si . Fisa postului Ingrijitor Cladiri - model standard complex Rubinian. Codul COR anterior republicarii din august 20a fost 914101. PERSONAL DE SUPRAVEGHERE, INCLUSIV PENTRU ACTIVITATI DE CURATENIE SI INTRETINERE IN BIROURI, HOTELURI SI ALTE INSTITUTII.

COR am gasit doar femeie de servici 9132- femeie. Motivul este pueril: Nu exista cod COR pt. Singurul cod COR posibil - stabilit impreuna cu cei de la ITM - este 5153- Ingrijitori cladiri. FISA INDIVIDUALA A POSTULUI NR - INGRIJITOR CURATENIE - Resurse umane.


Colegiul „Emil Negruţiu” din Turda, Județul Cluj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de . Face curăţenie în sala de sport şi în curtea şcolii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare