vineri, 22 mai 2015

Bratara cu ioni negativi

A apărut în SUA, iar inventatorul ei susţine că a furat secretul chiar de la cercetătorii NASA. Brăţara cu ioni negativi, denumită peste Ocean şi . Bratara ioni negativi - intrebare!

Preturi si oferta de produse din gama bratara cu ioni negativi din toate magazinele online din Romania. Bratara Magnetica, Terapeutica din Titan cu Germaniu, . Bratari cu holograma energetica, plasturi de detoxifiere si slabit, scalari,. Ioni negativi (turmalina şi germaniu) - brăţara in sine este un emitent .

Bratara din otel inoxidabil cu anioni, germaniu si infrarosu cod DMX 404. Ioni negativi sunt prezenti in mediul nostru inconjurator in apa, aer si sol. Ceas cu bratara de silicon ce emite raze infrarosii si ioni negativi care ajuta la sanatate si conditie fizica - Bucati, pentru doar 19.


Detoxifierea cu ajutorul ionilor negative este o metoda pe cat de. Este noua moda în rândul celebritatilor, fiind purtata de David Beckham, Fergie, surorile Olsen si multi altii! Efectul terapeutic al magnetilor este cunoscut din cele mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare