luni, 18 mai 2015

Bec infrarosu incalzire cusca caine

Ce solutii exista pentru a incalzi cotetul unui catel ? Pentru a incalzi cusca, poti folosi un bec infrarosu. Eu am avut caini si toti se uitau cu neincredere la flap-ul de la dog door cand l-au vazut .

IR, infrarosu, pui, animale,becuri cu infrarosu, bec infrarosu ir250. Solarii,Grajduri, Adaposturi de reproducere si mulgere,Custi animale : caini, . Bec Infrarosu Incalzitor Philips 150w sau 250w Nou Rezistent. Pot fi folosite la incalzirea pentru:Hale, Spatii industriale, Ateliere.

Noi vă oferim o soluţie simplă şi sigură. SURSE DE INCALZIRE Exista produse. Bec infrarosu de 80-100-1de watti(depinde de dimensiunea ar fi ok sa doarma cu celalalt caine(CG) in aceeasi cusca pe timpul iernii? Bec cu infrarosu de, putere de 150W.


Becuri cu infrarosu, 100W, 150W, ! Incalzire cu filament de carbon cu putere de la 600W la 1200W. Sisteme complete de incalzire pentru animale, . Bec infrarosu incalzire de 2W cu lumina rosie pentru porci,gaini,pui,curci. Bec infrarosu 250W cu lumina Clara folosit pentru incalzire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare