vineri, 22 mai 2015

Coduri eroare candy

Poate te ajuta lista asta de coduri de eroare de la Candy: Error 1. Check door is closed and latched correctly. Mașini Candy facă față cu bine spălat și casnice încurajatoaredimensiunile sale mici.

Un avantaj specific al acestei tehnici poate fi numită și . ERROR , ERROR , ERROR , ERROR , ERROR , ERROR , ERROR , ERROR , ERROR 7a , ERROR 8 . Probleme cu Candy GO41- Deschid acest topic in speranta ca altii sa nu treaca prin momentele negre ale unui proaspat detinator de. Va salut si va cer ajutorul cu urmatoarea problema: Odata la cateva cicluri de sparale masina de spalat se opreste si afiseaza codul de eroare .

Ai nevoie de explicatii privind simbolurile aflate pe masina ta de spalat Candy? Cauti anumite clarificari cu privire la functiile cuptorului tau? Masini de spalat rufe, frigidere si multe alte produse electrocasnice. Service si vanzare de accesorii si piese de schimb.


Manuale masini de spalat rufe Candy, Reparatii masini de spalat automate Bucuresti Candy. CODURI DE EROARE PT MASIAN DE SPALAT DAEWOO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare