joi, 14 mai 2015

Ratan la metru

Se livreaza sub forma de sul, la metru liniar. Dimensiuni: Latime de 3 4 6 cm. Pretul este la m liniar in functie de model si de .

Comercializam impletituri rattan core, tesaturi ratan cane, paie de Viena, material thonett, tonet. In aceasta impletitura apar 2-defecte la fiecare metru. Miez rattan pentru impletit cosuri si obiecte artizanale, snur, sina ratan, bete si stalpi. Diametru, Greutatea unui metru in grame, Cati metri se afla intr-un kg .

Ratan la metru - Metru din lemn pentru metraje m, scaune terasa, mese terasa, mobilier terasa, scaune terasa ieftine ratan, mese terasa ratan, set living ratan, . Unde se gaseste ratan sau ratan artificial Si cat costa. Set din ratan sintetic 211M TJF-R5la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SETURI DIN METAL SI . Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru ratan natural.


Se livreaza sub forma de sul,la metru liniar. Mobila importata din tropice este eleganta care va caracterizeaza cel mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare