vineri, 15 mai 2015

Misavan cluj

Depozitele regionale Misavan se regăsesc în oraşele Suceava, Constanța, Timișoara, Vaslui, Brăila, Bucureşti şi Cluj. Acestea sunt coordonate de către . Misavan este o companie de productie si distributie de produse de menaj, produse de curatenie, ce isi desfasoara activitatea la nivelul Romaniei.

Pagini similareOrasele in care se regasesc depozitele regionale Misavan sunt Suceava, Vaslui, Brasov, Cluj si Constanta. Depozitul central de la Miroslava, Iasi, coordoneaza . Din punct de vedere logistic, compania Misavan are depozite regionale si 1. Suceava, Vaslui, Brasov, Constanta si Cluj.

Cu o experienţă de ani ca furnizor de produse de curăţenie, compania Misavan işi orientează activitatea către două direcţii business – retail . Orasele in care se regasesc depozitele regionale Misavan sunt : Suceava, Vaslui, Braila, Bucuresti si Cluj. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Firma Misavan se afla in plina expansiune. Planul de dezvoltare cuprinde deschiderea de puncte de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare