miercuri, 20 mai 2015

Urifar forum

Medipedia - Sectiuni forum medical - Intrebari si. URIFAR-ALUNGA-INFECTIILE-URINARE-ACTIUN. URIFAR este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale recomandat celor care suferă de infecţii urinare ocazionale sau recurente.

Este pe baza de rodie si D-manoza, deci 1 natural. De fapt are cea mai mare cantitate de D-manoza de pe piata . Mama mea are ani si de ani are infectie cu escherechia coli. Si-a facut urocultura, de mai multe ori, in decursul timpului, iar in urma acestui .

Buna ziua, va recomand produsul URIFAR. Il recomand in special in cazul infectiilor urinare recurente. Este un produs pe baza de D-manoza si . Alina_Iscrie: Eu am descoperit un produs nou, Urifar, este natural, din rodie.


N-am vazut reclama la el, dar a fost mult mai bun decat Urinalul . URIFAR ESTE RECOMANDAT PENTRU REGIMUL DIETETIC AL PERSOANELOR CU INFECTII URINARE FRECVENTE SAU OCAZIONALE. Urifar este un supliment alimentar care are scopul de a reglementa buna funcționare a tractului urinar pentru eliminarea naturală a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare