miercuri, 6 mai 2015

Carbune activ vegetal pret

Desi carbunele medicinal este o pastila care nu beneficiaza de o atentie. Compara preturile la Carbune Medicinal, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine. Charcoal Activated (Carbune medicinal activ) 50Cps, SECOM .

CARBUNE ACTIV (CARBUNE MEDICINAL). De mii de ani, cărbunele vegetal este folosit cu succes de către medicina populară în . Un remediu mai puțin cunoscut la noi, cărbunele vegetal a fost folosit de către vechii egipteni încă de acum 2. Cărbunele activat are avantajul de a putea fi folosit în cantități mult mai mici. Compoziție: Cărbune vegetal activat (Carbo ligni), pulbere: 300mg; capsulă de . De mii de ani, cărbunele vegetal este folosit cu succes de către medicina populară în tratarea diverselor boli. Este o metodă ieftină şi rapidă de . Comprimate conținånd cărbune medicinal 5mg (cutie cu buc.).


Ark Arkocapsule Carbune Vegetal, Capsule, 90buc. Descoperiti carbune activ la preturi reduse (produse). Carbune activ inalt calitativ deorigine vegetala, obtinut prin activare termica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare