marți, 5 mai 2015

Scoala spectrum taxa scolarizare

Va multumim pentru alegerea dumneavoastra de a inscrie copilul la Scoala Spectrum. Taxa de inscriere: 1euro - Se plateste doar la inscrierea elevului in scoala. Taxa de scolarizare: 15euro - Platibila in rate.

Scoala Primara Spectrum Bucuresti - O scoala ca o floare. Scoala Internationala Spectrum - Achizitioneaza cuponul valoric DealAdvisor, in valoare de lei si beneficiezi de 4EUR reducere la taxa de scolarizare . Poate fi plătită: în rate sau integral (discount ). Pentru frați există un discount de.

Taxa de școlarizare se plătește în . Mai exact, un an de scolarizare la privat incepe de undeva de la 2. Un pret ceva mai mic este la scoala Spectrum, unde taxa scolara . Scoala particulara Spectrum, deschisa la Iasi toamna trecuta, poate. Taxa de scolarizare la gradinita (in total grupe constituite) variaza in . As dori sa stiu daca cineva are copilul la Spectrum clasele I-IV. Elevii vor da teste Cambridge, iar taxa de şcolarizare este evaluată la. Junior, în timp ce la Spectrum tariful ajunge la 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare