vineri, 29 mai 2015

Impletituri din sfoara suport ghiveci

Pentru a confectiona un suport de ghiveci iti trebuie:. Dacă doriţi să vă aşezaţi ghivecele cu flori într-un suport confecţionat de voi. Pasul 1: Luăm bucăţi de sfoară de grosime medie, le aşezăm una lânga alta şi .

Suporturi prin agatare impletite ptr. Va spunem ca sunt frumoase aceste suporturi agatatoare. Puteti incepe de acum, iar acand va veni vremea sa scoateti ghivecele afara, sa le . Fie ca vorbim de flori in vaze sau flori in ghivece, toti avem macar o. O scara rustica se poate transforma intr-un superb suport pentru ghivece. Suport pentru farfurii in bucatarie.


Si oglinda poate primi o rama noua, realizata din sfoara impletita. Iti trebuie sfoara de canepa-de saltele-asa se numeste. Se pun ochi pentru ca pentru ghiveci faci snururi impletite fiecare lucrandu-se cu.


Produse obținute din sfoară împletită! La cosulet sfoara se atarna pe un suport rotund si impletitura este. Suport pentru ghiveci din sfoară împletită Suport pentru ghiveci din sfoară împletită Suport pentru ghiveci din sfoară împletită 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare