vineri, 15 mai 2015

Polaris constanta reclamatii

Constanta; Arad; Mangalia; Navodari; Eforie; Targu Jiu; Judet Teleorman; Alba-Iulia; Bumbesti Jiu; Judet Timis; Slobozia. POLARIS M HOLDING isi incepe activitatea de salubrizare in anul 199 in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei deschise organizata de Primaria . Serviciile prestate in cadrul departamentului comercial includ: colectare, transport si depozitare deseuri municipale de la populatie .

O sugestie pentru Primăria Constanța și Polaris. Potrivit contractului cu numărul 70. Constanţa; în cazul depăşirii numărului de reclamaţii, . Primaria Constanta a facut public contractul cu Polaris M.

Constanta; in cazul depasirii numarului de reclamatii, . Primăria Constanţa desecretizează astăzi contractul cu Polaris,. Să nu existe mai mult de reclamaţii scrise pe an din partea populaţiei, . Firma “Polaris M Holding” Constanţa va începe de luni, octombrie,. De asemenea, pentru reclamaţii sau sesizări, cetăţenii vor putea suna şi . Cum a ajuns Polaris în posesia contractului cu Primăria Constanţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare