joi, 21 mai 2015

Gene 2d vs 3d

Extensii de gene fir cu fir clasice – tehnica de baza a extensiilor semipermanente, aparuta pentru prima oara in Japonia si inaugurata la Hollywood. Fabulashes - Extensii de Gene Individuale 2D mix Gene Colorate - Duration: 4:06. Salon gene false si extensii de gene naturale: Gene false tip bandă și gene individuale aplicate fir cu fir cu 2D sau 3D.

In cazul 2D lashes vom folosi gene cu grosimea 15mm, iar in cazul 3D . Acum luni am luat hotararea sa incerc si eu extensiile de gene. Extensii de Gene pentru Volum 2D si 3D – Russian Volume. Genele pentru volum, dupa cum v-am spus, se aplica fir cu fir, iar specialistul aranjeaza firele de .

Exista tipuri de gene false: bandă, smocuri și extensii. Avantaje versus dezavantajele aplicării genelor false. CURS APLICARE GENE FIR CU FIR, 2D si 3D combinat in data de mai.


V-ati dat seama probabil ca este vorba despre genele acelea cu astect natural. CURS APLICARE GENE FIR CU FIR, 2D si 3D combinat. Spre exemplu, exista extensii de gene fir cu fir simple, cu volum 2D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare