joi, 27 august 2015

Adaptor cu senzor pentru baterie de chiuveta

Adaptor cu senzor pentru baterie de chiuveta 'Water Saver 2008c. Patentat si brevetat in SUA, Japonia, Europa, Taiwan ? ADAPTOARE CU SENZOR PENTRU BATERII DE CHIUVETA ' WATER SAVE'.

Adaptor cu senzor pentru baterie de chiuveta 'Water Saver' 2003c. Adaptor cu senzor pentru baterie de chiuveta - Aceleasi caracteristici tehnice ca si modelul 2008C, singura diferenta fiind pozitionarea bateriilor. Baterie lavoar senzor High Flow profesionala. Baterie lavoar senzor incorporat High Flow dispune de un cap rotativ, ideala pentru a fi folosita la chiuvetele cu 2 .

Un set de baterii alcaline de calitate asigura functionarea senzorului pentru o perioada de . ECOnomizor apa cu senzor , pt reducerea consumului de apa Elegant. Adaptor cu senzor pentru bateria de chiuveta BUCURESTI SECTORUL 2. Transforma bateria clasica a chiuvetei tale intr-una automata in numai minute. Baterie Zenta cu senzor pentru lavoar 38200la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Baterii KLUDI . Adaptor cu senzor pentru baterie de chiuveta 2008c.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare