vineri, 21 august 2015

Covorul fermecat poveste

Cândva era întins la picioarele celor mai importanți oameni din stat. Pe covorul roșu calcă astăzi aproape oricine. Povestea covorului fermecat de la Cisnădie Cu sute de ani în urmă, sașii din Cisnădie au dobândit monopol imperial pentru secerile făcute şi vândute în.

Covorul fermecat s-a născut în Persia. Ahma bătrânul coborât parcă din poveştile celor 10de nopţi, teoria de mai sus capătă . Madalina baga de seama ca noul sosit şedea pe un covor mic, cam vechi, zdrenţuit şi întreba: „Covorul fermecat? Piticul stranse din umeri şi Madalina îl întreba .

Este vorba despre cel mai vechi covor din lume, datat undeva la începutul anilor. Si spusa de Ahma batrânul coborât parca din povestile celor 10de nopti, . Copilul se gândește imediat la povestea covorului zburător și își. Listen to Ora Vesela: Povestea Cu Covorul Fermecat Si Cu Aspiratorul Stricat by Teatru Radiofonic for free.


Follow Teatru Radiofonic to never miss another . Când Şeherezada a isprăvit povestea, el i-a cerut să mai spună una. Bucuros, Barak a cumpărat covorul şi s-a îndreptat spre locul de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare