luni, 17 august 2015

Raia auriculara caini poze

Raia Auriculara, afectiune parazitara comuna, intalnita frecvent la puii de caine sau pisica, cu varsta de pana la un an. Raia auriculara la caini - OTODECTES CYNOTIS LA CAINE Râia auriculară este cauzată de nişte insecte paraziti microscopici cu opt picioare care se transmit . Ce se intampla cand pisica sau cainele nostru scutura excesiv din cap, se scarpina persistent la nivelul urechilor, are o secretie negricioasa la .

Raia auriculara la pisici - descriere, simptome, prevenire si tratament. Pisicile si cainii se confrunta cu probleme ale urechilor in fiecare zi. De cele mai multe ori aceste infectii ale urechii sau . Este intalnitea atat la caini cat si la pisici.


Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire legata de cainele meu, un Tosa de ani diagnosticat cu raie auriculara. Am fost cu el la vet, i-a fost curatata . Canalul auditiv extern se intinde de la nivelul pavilionului auricular extern,. Raia otodectica (Otodectes cynotis-imagine) evouleaza pana la varsta de un an, . Pisici Raia auriculara la pisici ? Ghid complet despre infiintarea unei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare