miercuri, 5 august 2015

Societate in comandita pe actiuni exemple

Va rog frumos ajutati-ma cu niste exemple de societate pe actiuni, societate in comandita simpla, in comandita pe actiuni, cu raspundere . Societatea in comandita pe actiuni este o societate de capitaluri cu raspundere mixta formata din asociati comanditati, care administreaza societatea, . Forma de asociere avansata fata de societatea in nume colectiv.

Membrii asociati se grupeaza in:- comanditati, care dispun de pregatire . Societatea in comandita pe actiuni este societatea ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social si cu raspunderea nelimitata si . Societatea în Nume Colectiv (SNC); Societatea în Comandită Simplă (SCS). Comandită pe Acţiuni (SCA); Societatea cu Răspundere Limitată (SRL).

Societatea cu răspundere limitată (SRL). Actuala societate comerciala PARPLAST S. Societăţi în comandită pe acţiuni; d. Fiecare dintre acestea trebuie să fie constituită conform . Capitalul social este reprezentat prin actiuni emise de societate, care, prin modul. Se caracterizeaza prin existenta a doua categorii de asociati: comanditati si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare