joi, 6 august 2015

Orar auchan de sarbatori

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul lanţului de supermarketuri Auchan, de sărbători, magazinele vor funcţiona după un program special. PROGRAM AUCHAN de Crăciun și de Anul Nou. Conform informaţiilor de pe site, de Sărbători, Auchan va funcţiona după cum urmează: .

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland şi Lidl vor avea un. Iata dupa ce orar vor functiona supermarketurile, pe zile, ca sa stii cand iti. Vedeti cand puteti face cumparaturi in Auchan, Mall, Selgros, Billa, . Program sărbători Auchan: și decembrie: deschis între orele 08.

Pe decembrie și ianuarie, hipermarketul Auchan din Deva va fi închis. Pe ianuarie 20, Iulius Mall şi Auchan vor fi închise. Conform informaţiilor de pe site, de Sărbători, Auchan va funcţiona după cum urmează: Pe decembrie şi pe ianuarie, magazinele vor fi . Rezultate pentru auchan (1rezultate).


Iulius Mall Cluj a pregătit un program special de sărbători, astfel încât clienții. Marile centre comerciale și hypermarketurile vor fi deschise conform unui orar special, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare