marți, 25 august 2015

Szőnyegtisztítás házilag ecettel

Univerzális szerként tarthatjuk számon otthonunkban ezt a szúrós szagú folyadékot, mely nem csupán néhány étel nélkülözhetetlen . Olcsó és sokoldalú, például még a mosószer felturbózására is használható. Ismét egy olcsó háztartási prakitkát szeretnék megosztani veletek.

Három kisgyermek mellett a szőnyegek . Az alábbi módszerrel kitisztíthatjuk a szőnyeget házilag, drága tisztítószerek nélkül. Padlószőnyegen és sima szőnyegen is alkalmazható és a szőnyeg . Készítsünk azonban pasztát csésze ecet és negyed csésze mosószer.

Szőnyegtisztítás: kisgyermekes családokban főleg nagy igény van a . Szőnyegtisztítás öko (olcsó) módszerekkel – Tavaszi nagytakarítás. Szőnyegtisztítás: Ha már kopott, használt a szőnyeg, keféljük át a következő összetételű oldattal: csésze ecet és liter víz. Nem kell kiöblíteni a szőnyeget, . Szőnyegtisztítás házilag - szőnyegtisztító por.


Minden foltot kivesz,nyitott ablaknál a szaga . A leguniverzálisabb háztartási szer az ecet. Szagtalanítástól kezdve, számítógép tisztításon keresztül a folttisztításig, számos háztartási célra alkalmas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare