miercuri, 19 august 2015

Garsoniere de vanzare cisnadie

Anunturi apartamente si garsoniere de vanzare Cisnadie. Vinde apartament cu un anunt gratuit sau cumpara direct de la proprietar sau prin agentie, pe OLX. Garsoniere, apartamente camera de vanzare Cisnadie, direct de la proprietar sau prin agentii.

Vezi anunturi si gaseste-ti garsoniera pe care ti-o doresti. Garsoniera Cisnadie în Cisnadie OLX. Vand garsoniera situata pe strada florilor cisnadie la minute de centru garsoniera este total renov si finisata nou geamuri termopane usi interioare noi usa . Anunțuri gratuite Garsoniere de vânzare din Cisnadie, Sibiu pe Lajumate.

Vand garsoniera in Cisnadie, strada Florilor suprafata 24mp + mp balcon inchis. Apartament de vanzare intabulat, cu camere la cheie, constructie noua. Garsoniera de vanzare in Cisnadie, etaj bloc de caramida compusa din . Alege-ti garsoniera dorita, dintre toate cele disponibile acum in orasul tau.


Anunturi garsoniere de vanzare Cisnadie direct de la proprietari sau de la agentii . Vezi aici imobile de vânzare pentru apartament cisnădie. Poză Garsoniere de vanzare Calea Cisnadiei, Sibiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare