luni, 31 august 2015

Perne personalizate cu mesaje

Transmiteti un mesaj romantic intr-un mod original alegand sa oferiti perne personalizate realizate de IdeaPlaza. Pe langa perne personalizate cu tenta . Alege si cumpara unul dintre zecile de modele de perne romantice pentru jumatatea ta.

Nu uita sa adaugi si un text pe acesta perna romantica si sa ramana ca . De ce ar trebui sa alegi o perna personalizata? Pentru ca este personalizata : pentru ca este unica, pentru ca este un cadou deosebit si restul ramane la . Perne personalizate cu mesaje pentru cupluri, indragostiti, casatoriti, despre iubire si nu numai.

Perne personalizate și imprimate cu poza, textul sau numele tău. Pretul include fata de perna, umplutura si personalizarea. Pentru a incarca poza si mesajul dorit, acceseaza meniul de mai jos . Perne personalizate diverse forme.


Perna in forma de inima cu spate roz personalizata cu imagine si mesaj. Perne personalizate cu poza, imagine sau text, perne in forma de inima sau patrate, perne in forma. O perna rosie in forma de inima, cu mesajul TE IUBESC!


Perna cu snur rosu personalizata cu poza si text.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare