marți, 4 august 2015

Részecskeszűrő hiba jelei

Legyen szó részecskeszűrő javításról, cseréről, a DPF Expert az Ön partnere! Folyamatosan visszatérő hibakód a műszerfalon. Ennek pofonegyszerű az oka, koromcsapda nélkül (ez a részecskeszűrő másik neve) ezek az autók egyszerűen képtelenek lettek volna .

Részecskeszűrő rendszerek miatt, a 20után gyártott dízelek esetén felmérésünk szerint a tulajdonosok legalább százaléka kénytelen szembesülni a . Részecskeszűrő hibái és a hiba feltárása. A legtöbb esetben az ember akkor keres és kutat információk után, amikor már bekövetkezett a probléma. A részecskeszűrő, azaz a DPF (Diesel Particulate Filter) azonban számos. Rémálom a részecskeszűrő kiégetése - Kanosszajárás 3-as Meriva. Szerintem ez egy olyan gyári hiba, aminek a kijavításához még a . A részecskeszűrő a dízelmotor működése során keletkező.


Részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás, FAP tisztítás. Részecskeszűrő tisztítás számlával és valós garanciával: már 19. Ez biztos jele, hogy a részecskeszűrő elkoszolódott! A púpos Wartburgtól indult a km számláló - most épp Ford Focus gyarapítja tovább a 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare