miercuri, 26 august 2015

Purificator aer salin

Purificatorul de aer SALIN actioneaza prin trecerea permanenta a aerului prin blocul filtrant realizand un continut discret, dar permanent de aerosoli de clorura . Modelul SALIN PLUS asigura tratarea aerului pentru un volum de pana la 150m³ (aproximativ mp). Ideal pentru incaperile spatioase, acest model poate .

Aparatele Salin sunt purificatoare de aer cu aerosoli de sare care ajuta la tratarea si prevenirea afectiunilor respiratorii. Purificatorul de aer Salin Sasigura tratarea aerului intr-un spatiu inchis. Salin Sajuta la functionarea mai buna a aparatului respirator si la . Exista mai multe tipuri de purificator de aer salin.

Aceasta este o inventie romaneasca (fiind premiata in mai multe randuri), asa ca merita toata . Electronice si electrocasnice Aparate medicale. De mult vroiam sa scriu despre aparatul Salin S2. Ventilatorul trage aer din camera si il sufla apoi prin cartusul de sare. Acest purificator aer contine un ventilator si un bloc filtrant cu granule cu saruri, acest lucru dand posibilitatea acestui aparat salin sa regleze debitul de aer, prin .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare