joi, 13 august 2015

Nobila casa draperii

Perdelele si draperiile sunt elementele de decor cu cel mai mare impact in transformarea casei tale dintr-o simpla locuinta, in camin.

Nobila Casa, Vlaha, Cluj, Romania. Nobila Casa este un lanț de magazine homedeco românesc. Pagina principală ; Textile decorative ; Perdele si draperii finite.

Grija pentru nevoile tale este focusul echipei Nobila Casa. Tocmai de aceea in oferta lor vei gasi o multitudine de perdelele si draperii . Pe lângă magazinul de decorațiuni, Nobila Casa mai deține încă magazine în care se comercializează și sortimentul de perdele și draperii. Dacă te-ai decis să îți redecorezi casa sau apartamentul, ferestrele tale au acum. Nobila Casa, cu locatii in orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara,.


Magazine Nobila Casa cu sortimentația completă a celor două firme. Loc de munca Responsabil raion perdele, draperii- magazin NobilaCasa (locatie Promenada Mall) la SC Mendola Pro SRL - Postat la: . Magazinul Nobila Casa cuprinde si un atelier de perdele si draperii cu o gama larga de textile de perdele si materiale décor, toate sub brandul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare