luni, 10 august 2015

Infirmiera la domiciliu bucuresti

Infirmiere Bucuresti cu experienta, referinte si profil complet. Alzheimer, la domiciliul acesteia, ore pe zi intre orele 12:si 20:0 . Serviciu dedicat ingrijirii la domiciliu pentru persoanele care au nevoie de ajutor si supraveghere in viata de zi cu zi, CautaInfirmiera.

Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate online. Angajam intern doamna serioasa, din Bucuresti sau din afara Bucurestiului. Pornind de la expresia “Batranetea nu este chiar asa de rea cand iei in considerare alternativele!


Valorile noastre in slujba familiilor.

Medic Veterinar - Bucuresti - farmacie veterinara. Caut doamna pentru ingrijire batrana la domiciliu. Angajam infirmiera si asistenta pentru ingrijire batrani in Pipera.


Familia si caldura unui camin inseamna pentru cei mai multi oameni un loc de refugiu din calea suferintei psihice si spirituale. Anunt Companie Introdus; Infirmieri la domiciliu in Marea. Bucuresti: 24-SEPTEMBRIE– FARA COMISION Fronterra Recruitment . Bucuresti,Agronomie Bucuresti,Ana Aslan, Otopeni Bucuresti,Aparatori, P-ta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare