luni, 24 august 2015

Imaginarium sun plaza

Adresă: SUN PLAZA ( SHOPPING MALL ) CALEA VACARESTI NRSECTOR SPATIUL 0. Cumpărați jucării și cadouri pentru copii de la Imaginarium. Consultați oferta noastră de jucării online la prețuri incredibile: bucătărioare, biciclete, .

Sun Plaza – Destinație de senzație – 1de magazine, zona dedicată food. O data ce ai văzut un magazin Imaginarium ţi-l vei aminti cu siguranţă: două uşi, . Fii la curent cu ultimele produse din Imaginarium - Sun Plaza! Promotii atractive doar in Imaginarium - Sun Plaza.

Orarul de functionare, oferte cataloage. Imaginarium este unul dintre brand-urile Imaginarium S. Imaginarium din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Informatii despre magazine Imaginarium in Bucuresti.


Program, telefon, harta si promotii pentru a gasi magazinele Imaginarium in Bucuresti. Retailerul spaniol de jucarii si accesorii Imaginarium deschide in aprilie. Bucuresti, primul urmand sa fie plasat in Sun Plaza, . Imaginarium reprezintă mult mai mult decât cel mai drăguț magazin de jucării pentru copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare