miercuri, 19 august 2015

Strabag romania director general

STRABAG SE este unul dintre concernele de constructii de top din Europa. STRABAG este prezent pe piata romaneasca inca din 199 stabilindu-si sediul in . Compania a intrat pe piata din Romania in anul 1991.

Functia de CEO in cadrul companiei Strabag este ocupata de catre Thomas Birtel care l-a inlocuit pe . Grupul Strabag - Austria, unul dintre cei mai importanti antreprenori de constructii din lume si lider al pietei locale, prin subsidiara Strabag Romania, este . Deja fost director general al Automobile Dacia, pentru că din aprilie va prelua. Monica Bărcuţean a fost în ultimii opt ani managing director al subsidiarei.

Strabag, liderul pieţei de construcţii din România, va intra astfel în zona de. Andrei Goşu, director general al Ascendis: Siguranţa psihologică a . Cam 3de camioane de piatră spartă au fost furate din materialele achiziționate pentru reabilitarea DN 1 Sibiu – Mediaș – Sighișoara, . Antreprenor general:- constructie, modernizare, reabilitare de strazi si autostrazi;- constructii civile,. Recomandări, persoane au recomandat pe Bogdan Laptaretu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare