joi, 6 august 2015

Colectare selectiva sibiu

Din noiembrie 20sibienii vor colecta selectiv deșeurile din propriile gospodării, separând hârtia, cartonul, sticla, metalul, plasticul, deșeurile reziduale și . Săptămâna trecută, la sediul Consiliului Județean Sibiu a avut o ședință. Cantitățile care au rezultat din colectarea selectivă sunt cam la .

De la începutul lui noiembrie, în municipiul Sibiu, orașele Cisnădie și. Noul sistem de colectare selectivă aduce modificări substanțiale atât . Fiecare localnic de la Sibiu plăteşte de lei în fiecare lună pentru colectarea selectivă a deşeurilor. Sibiul, plin de deseuri dupa ce locuitorii au fost obligati sa colecteze selectiv gunoiul.

Din noiembrie intră în vigoare noul sistem de gestionare a deșeurilor care presupune selectarea deșeurilor pe categorii. Colectare selectiva deseuri sibiu - Sibiu. Cum se stie, nici nu s-a dat bine ok-ul noului sistem de colectare a deseurilor la Sibiu si problemele au inceput sa.


Sibienii s-au lăsat așteptați în Piața Mare. Vremea ploioasă și alegerea neinspirată a momentului prezentării de către conducerea ADI ECO, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare