joi, 22 decembrie 2016

Anexe gospodaresti poze

Vreau sa construiesc o anexa care sa includa un tarc pt caini, o incapere unde. CASE si ALTE ANEXE din LEMN, Comuna Vârlezi, Galați. Subiect: lamurire cu privire la ,,anexele gospodaresti.

In urma cu ani m-am mutat la tara. Mai în urmă cu ceva timp, un client mă contactează pentru proiect la construirea unei anexe gospodăreşti. Stie cineva daca fac anexa gospodareasca, care ar fi riscurile? Adica inteleg o amenda, dar se poate cere chiar demolarea casei si refacerea .

Anexe gospodaresti si exponante diverse. Din cate stiu anexele gospodaresti precum bucatariile de vara ,garajele sau magaziile atata timp cat nu modifica structura de rezistenta a casei . Mai multe anexe gospodăreşti din comuna Teişani au fost cuprinse de flăcări, în această după-amiază, incendiul manifestându-se pe o . La cerere executăm şi anexe gospodăreşti, foişoare, pergole, garduri, adăposturi pentru animale, mobilă de gradină, garaje, etc. Observatie: Nu se accepta oferte sub pretul de pornire al licitatiei!


Casa, anexe gospodaresti si teren - 4mp. O sută de case şi anexe gospodăreşti din localitatea Căpâlniţa, judeţul Harghita, au fost inundate, miercuri, în urma unei ploi torenţiale, . Peste 4de locuinţe şi aproape 9de anexe gospodăreşti din de localităţi ale judeţului Olt au fost afectate de inundaţii, după ce râurile . Proiectarea și construcția unei case la oraș dar și la țară, de cele mai multe ori, nu este gandită impreună cu anexele gospodărești.

Acoperișul unui anexe gospodărești din localitatea Sînmiclăuș a fost. Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare