miercuri, 14 decembrie 2016

Spectru sinonim

Sinonime: fantasmă, arătare, stafie, vedenie, strigoi, apariţie, duh, nălucă, nălucire, năzărire, spectru, spirit, umbră, viziune, (învechit şi popular) nălucitură, . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru spectru din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definiții, sinonime pentru spectru din dicționarele: Sinonime.

Dicționar de sinonime, definitie spectru: SPÉCTRU s. Top cautari: spectru, definitie spectru, sinonim cu spectru, sinonime pentru spectru, similar cu spectru, spectru variante pentru spectru ce inseamna spectru, . Listă de sinonime ale cuvântului spectru. Tratamentul nomei consta in administrarea de antibiotice cu spectru larg de actiune si intr-o renutritie intensiva.

Căutare pentru zarea în Dicţionar de Sinonime - dictionardesinonime.

Dupa Revoluție, spectrul politic s-a reconfigurat rapid în doua blocuri. Spectrul politic este o clasificare a pozițiilor politice, a ideologiilor sau a partidelor politice de-a lungul unei singure dimensiuni. Dicționarul atestă câteva sinonime pentru substantivul arătanie, și anume:. Tulburarea din spectrul autist (TSA) este o tulburare a proceselor de dezvoltare care. Pentru copiii si adultii cu note din spectrul autist lumea poate.


A lucra pentru un astfel de manager e sinonim cu a fi în pericol să-ți . CEFALOSPORINE DE GENERATIA a III-a. Spectru antimicrobian si IT: analoge Cefotaximei. Fungicid cu spectru larg de acțiune pentru grâu, orz și rapiță.


Tratamentul nomei constă în administrarea de antibiotice cu spectru larg de acţiune şi într-o nutriţie intensivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare