vineri, 9 decembrie 2016

Constructie provizorie fara autorizatie

Astfel, dupa cum se precizeaza in reglementari, se pot executa fara autorizatie de construire lucrarile care nu modifica structura de rezistenta, . Se pot executa fără autorizaţie de construire următoarele lucrări care nu modifică structura de. Autorizatia de construire: Cand este obligatorie si ce documente sunt.

Fără autorizaţie de construire se pot executa următoarele lucrări care nu modifică structura de rezistenţă. Se pot executa fara autorizatie de construire urmatoarele lucrari care nu . Autorizaţia de construire se eliberează pentru:. Problema intabularii constructiilor care au fost executate in lipsa unor autorizatii de construire emise in conformitate cu legislatia aplicabila sau .

Din categoria construcţiilor cu caracter provizoriu fac parte: chioşcuri,. Se pot executa fără certificat de urbanism pentru proiectare şi fără autorizaţie de construire . O autorizatie de constructie este necesara pentru toate constructile realizate, indiferent daca au caracter permanent sau provizoriu. Legea 19autorizarea executării lucrărilor de construcţii actualizata.


Construcţiile cu caracter definitiv sau provizoriu, menite să adăpostească activităţi specifice, . Ce se intimpla daca se construieste fara autorizatie de constructie? Autorizatia de construire (AC) constituie actul de autoritate al administratiei. Multi proprietari si-au facut modificari in apartamentele lor fara obtinerea AC.


Se pot executa fara autorizatie de construire urmatoarele lucrari care nu modifica.

Constructiile cu caracter definitiv sau provizoriu, menite sa adaposteasca .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare