miercuri, 28 decembrie 2016

Ceas pentru nevazatori

Oferta cuprinde ceasuri cu voce (vorbitoare) şi . Braille (tactile) de mână pentru nevăzători a S. Home Ceasuri de mână Ceasuri pentru nevăzători.

Ceasuri de mână vorbitoare şi Braille Ceasuri de mână vorbitoare pentru nevăzători Ceas de mână vorbitor . Oferta cuprinde atât ceasuri bărbăteşti . Pentru a comanda un produs, urmaţi linkul cu numele . Nevăzătorii din Constanţa au de acum un aliat împotriva întunericului cu care se luptă în fiecare zi: ceasuri vorbitoare în limba română.

Compara preturile la Ceas Vorbitor, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Am si eu o intrebare, care poate nu isi are locul aici insa nu am stiut unde sa o postez. CEAS PENTRU NEVAZATORI, RAKETA, - Lei, Ceasuri, Alte ceasuri barbatesti.


Alege din oferte pentru ceas nevazatori. Ceas nevazatori - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Primul aparat este CEASUL ELECTRONIC PENTRU NEVĂZĂTORI, care are caracteristici de a indica ora şi minutele prin voce, în limba . Asta crede Radu Vasile, un nevăzător din Constanța, de profesie informatician, care a primit, în premieră, un ceas de mână vorbitor în limba .

H, rubine, rezerva mers ore, f=18. Dot a creat un ceas cu de puncte mobile ce apar și dispar pentru a crea diversele simboluri din alfabetul Braille pentru nevăzători. Nu e de mirare că, printre toate acestea, și-au făcut loc ceasurile pentru nevăzători. Acum zile - O companie din Coreea de Sud a lansat un smartwatch, numit DOT, pentru persoanele nevăzătoare.


CEAS CU SINTEZA VOCALA IN LIMBA ROMANA. Va informam ca Filiala Judeteana Cluj detine ceasuri de mana cu sinteza vocala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare