joi, 15 decembrie 2016

Masca pentru cosuri cu bicarbonat

Iata cum sa folosesti bicarbonat de sodiu pentru a scapa de cosuri! Masca pentru cosuri pe baza de bicarbonat de sodiu si zeama de lamaie. Apoi, amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu apă de la robinet, până când se. Taguri: bicarbonat de sodiu, acnee, masca de fata, sebum, ten uscat.


Tot tenul era foarte curat,fara cosuri si fara puncte negre. Apoi, amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu apă de la robinet,. Taguri: bicarbonat de sodiu, acnee, masca de fata, sebum, ten uscat .

Masca de bicarbonat de sodiu se folosește în primă fază pentru a elimina secreția excesivă de ulei de la nivelul feței care nu permit uscarea . Bicarbonatul de sodiu ii confera acestei masti o serie de caracteristici uimitoare. Are efect exfoliant, indeparteaza stratul de celule de piele . Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucătărie, la fel ca sarea şi piperul. Dar bicarbonatul de sodiu este un ajutor de încredere și în îngrijirea pielii şi a. Tratamentul a fost foarte eficient, m-a scapat complet de acnee si de cosuri si il . Masca cu lămâie şi bicarbonat de sodiu este foarte eficientă în tratarea.


Masează uşor zonele cu puncte negre şi coşuri, pentru a favoriza . Este vorba de bicarbonatul de sodiu, folosit atât pentru prăjituri, cât şi pentru curăţenie.

Aplică pasta obţinută pe coşuri şi lasă să acţioneze timp de un sfert de oră,. Aplică această mască pe faţă, las-o să acţioneze timp de zece minute, apoi . Foloseste aceasta masca daca esti posesoarea unui ten cu acnee. Bicarbonat de sodiu – lingurite cu bicarbonat de sodiu se amesteca cu apa pana vom .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare