vineri, 16 decembrie 2016

Haine blana naturala nurca

Haina din blana naturala de nurca, culoare mahon - haina de blana. Haine de blana prin Casa de blanuri MG, colectii de blanuri semnate de celebri designeri. Vesta din blana de vizon (nurca) whitestar model 5641.

Vesta lunga din blana de vizon (nurca) alb si mogano model 5743. Vesta din blana chinchilla (chinchila) naturala model 5611. Haina din blana nurca (picioruse), captusita cu satin.


Etola din blana de astrahan, decorata cu o funda de matase naturala.

Noi iti propunem cateva haine de blana pentru iarna! Haina din blana naturala de nurca. Modelul este prevazut cu buzunare si este disponibil si pe maro-negru si albastru-negru.

Image may contain: person, standing. Image may contain: one or more people and people standing. PRODUCEM SI COMERCIALIZAM diferite haine din blana si piele naturală la pret de PRODUCĂTOR ! Toate produsele noastre sunt noi cu Eticheta si certificat . RON Haina de blana eleganta nurca Galati, Galati Acum ore Distribuie. Formele de haine de blană, nurcă tipuri paltoane foto și produse din alte blana.


Dar, luxul și statutul de blana naturala nu se estompeze. Vand haina scurta de blana naturala -nurca, culoare bej cu maro( imbinare in fasii) ,marime 44-4 croiala clasica , dreapta,. Haina blana naturala nurca moderna. Haina din blana naturala sau artificiala pentru femei.


Haina blana naturala iepure guler vulpe Hanna. Vesa Shop oferă o gamă variată de produse din blană naturală și piele, începând cu cojoace de blană, haine de blana naturala, veste sau căciuli. Blana nurca, import Scotia, marimea M, diferite modele si culori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare