luni, 5 decembrie 2016

Pete ulei pantofi piele

Când vine vorba de scos petele de pe haine, orice femeie cunoaște un truc,. Dacă ai scăpat ulei pe geanta de piele preferată, trebuie doar să adaugi. Soluția de geamuri redă strălucirea pantofilor și genților de piele .

Pentru a evita pătrunderea apei, pielea pantofilor se unge cu substanţe grase, aplicate în strat subţire ca: ulei de ricin, ulei de măsline, untură . Articolele de îmbrăcăminte din piele întoarsă, pantofii, gențile de. Acesta poate fi curățată cu o cârpă moale și un ulei special de piele care . Am o amica care si-a murdarit ghetele noute cu ulei de masina si nu a reusit sa le stearga, prima incercare a fost cu 'Vanish' dar nimic.

In special petele de ulei trebuie acoperite imediat cu pudra sau malai. In cazul pantofilor si sandalelor din piele intoarsa foarte fina foloseste . Iata cum puteti scapa rapid de petele de ulei sau grasime care v-au stricat ziua. Aplica pe acelasi loc putin detergent lichid special pentru pete si lasa-l sa actioneze inca minute.


Mi am patat pantofii cu ulei cum scot pata pls help ? Curatarea si ingrijirea corecta a pantofilor de piele naturala va prelungi. Daca pantofii au pete de murdarie care nu s-au luat la periere sterge-i cu o. La final aplica pe pantofi crema speciala pentru piele sau ulei pentru . Incaltamintea cu fete din piele intoarsa se lustruieste cu o perie speciala.

Petele de ulei sau grasime se indeparteaza cu o solutie speciala pentru acest tip de . Stie cineva cum se pot scoate petele de ulei de masina de pe piele. PUNE PE PETE DETERGENT DE VASE SI APOI INCEARCA CU VANISH.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare