marți, 6 decembrie 2016

Misavan odorizant splas

Odorizant cu putere mare de improspatare a aerului din zone urat mirositoare (bai, toalete, incaperi etc). Este un produs special conceput pentru a indeparta . Avand o mare putere de a improspata aerul din zonele urat mirositoare, Odorizantul de Baie Splas poate fi folosit in bai, toalete, diverse incaperi.

Odorizantul profesional este ideal pentru a fi aplicat la WC si in zone urat mirositoare. Odorizant bai ambixel service splas la cel mai bun pret acum la Dedeman. Brand: Misavan; Biodegradabil: Da.


Misavan va propune solutii profesionale de curatenie pentru baie ce include: detetergenti, dezinfectati, odorizanti, cat si dispensere si consumabile.

ODORIZANT CU PUTERE MARE DE IMPROSPATARE A AERULUI DIN ZONE URAT . Odorizantii de camera elimina mirosurile neplacute si improspateaza aerul din incaperi. Putere mare de odorizare; parfum placut si persistent.

MISAVAN ODORIZANT BAIE L (service) MISAVAN ODORIZANT BAIE L (splas) MISAVAN ODORIZANT CAMERA AIR 2ML MISAVAN ODORIZANT . Avand o mare putere de a improspata aerul din zonele urat mirositoare, Odorizantul de Baie Splas poate fi folosit in bai, toalete, . Solutie geamuri Ajax, 7ml, cu pulverizator = buc. Spray de camera Oust, 3ml = buc. Odorizant Spray Misavan, Boss, 200ml Pentru Interior Auto. Cel Mai Puternic Odorizant De Pe Piata La Ora.


Toate Produsele; In Stoc; Promotii; Noutati; Lichidari stoc. Odorizant spray pentru orice incapere Air Infusions Glade. Odorizant electronic cu baterii + rezerva 2ml Air Wick.


Improspateaza aerul din incaperi cu odorizantul Misavan CK 750ml:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare