marți, 6 decembrie 2016

Vand chiosc florarie

Altele Produse Asemanatoare cu: Vand Chiosc Florarie Termopan - PRET incepand de la Leu. Anunturi gratuite Imobiliare - chiosc de vanzare. Vand chiosc in incinta piata ocico.

Imobiliare Birouri - Spatii comerciale. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru chiosc florarie. Vand chiosc florarie in Drumul Taberei din termopan, dotat cu aer conditionat.


Vand Chiosc Termopan Drumul Taberei, vad extraordinar.

In chiosc se poate vinde ziare, flori, etc. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o. Descriere : Vand chiosc din termopan, utilat pentru florarie, mp, neg. Vand chiosc Gara Obor, se afla chiar in fata garii, fix in statie RATB ( trolebuz , tramvai ) si maxi taxi , vis a vis parc , Buget Local sector 2.

Chioscul este amplasat la gura de metrou Brancoveanu ,. Autorizatia functionala ,si toate . Anunturi chiosc - de vanzare - vand chiosc - cumpar chiosc - inchirez chiosc. Vand chiosc de flori situat in bd-ul Lacul Tei, toate utilitatile, acte la zi. Anunturi chiosc - de vanzare - vand chiosc - cumpar chiosc - inchirez. Piața Lucian Blaga au fost mutaţi în trei chioşcuri. Primăria a luat decizia de a moderniza spațiul de vânzare a florilor din fața . Florarii mai aduc un argument impotriva autoritatilor.


Am strans fiecare florar cate 1de euro si am facut trei chioscuri pe care am incercat sa le prezentam. Dar nu se intreaba nimeni cum de numai tigancile vand flori? Schimbarea amplasamentelor stradale unde se vand flori, carti,. Noile modele de chioscuri au fost propuse de arhitectul orasului si au fost .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare