luni, 5 decembrie 2016

Antibiotic infectie urinara

Antibiotice pt infectie urinara - GeneralitatiInfectiile de tract urinar sunt mai frecvent intalnite in randul femeilor, dar si barbatii pot suferi de acest tip de infectii. Am o simplă infecţie urinară sau nu? Iată ce întrebare ar trebui să vă puneţi în cazul în care acestea se tot repetă.

De un an de zile tot fac infectie urinara. Am luat antibiotice de fiecare data. Apr 2013Infectii urinare repetate timp de aniNov 2011Infectii urinare repetate! Infecţiile urinare sau cistitele, cum sunt denumite în limbaj popular, sunt.


Tratamentul infecției urinare este unul antibiotic în cele mai multe cazuri iar . Cel mai comun tratament pentru infectiile urinare este cel cu antibiotice. Scopul acestuia este de a indeparta simptomele, de a elimina infectia si de a preveni . Antibioticul se administrează 5-zile. Femeia cu infecţie urinară reacţionează bine la administrarea de antibiotic şi după 28-de ore de la . Exista mai multe tipuri de infectii urinare, acestea fiin dupa racelile obisnuite, cel mai des intalnita problema medicala la femeile de varsta reproductiva.


Infectia tractului urinar (ITU) este o infectie bacteriana care afecteaza vezica urinara, rinichii, ureterul. Tratamentul specific infectiilor urinare este cu antibiotic. Infectiile urinare se trateaza cu antibiotice.

Alegerea medicamentului si durata tratamentului depind de istoricul pacientului si de analizele de urina care . In general se bazeaza pe administrarea de antibiotice, in fuctie de localizarea infectiei la nivelul tractului urinar. Unii pacienti pot fi internati in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare