marți, 13 decembrie 2016

Rochii de seara de inchiriat bucuresti

Inchiriaza rochii de seara, pantofi si bijuterii de designer, la un pret accesibil. DRESSBOX iti ofera peste 15de rochii si accesorii de inchiriat. La cererea clientilor Casa de Moda Sabres ofera servicii de “Inchiriere Rochii” pentru orice tip de rochii, de la rochii de mireasa, la rochii de seara, la rochii de .

Elite Mariaj - oferta completa de rochii de seara si rochii de mireasa. Colectie exclusivista de rochii de mireasa 20in Iasi si Bucuresti. Elite Mariaj este probabil cel mai mare salon de rochii de mireasa de inchiriat din Bucuresti care ofera.


Bine-nteles ca avem si alte modele de rochii care nu sunt pe site.

Site-ul ofera spre inchiriat rochii de seara, rochii de ocazie si “Rochii Unicat” pentru femei . Tot felul de rochii de nașă mare tip cort cu pene, bolerouri ratate și fuste. Treaba merge așa (deocamdată pentru București): te uiți pe site, . Asteptam nerabdatori sa se intoarca in Bucuresti pentru a va putea raspunde . Inchiriaza rochii de seara create de designeri celebri, la un pret accesibil. Mireille Dresses inseamna, magazinul tau de rochii.


Indiferent de sezon, anotimp sau evenimentul la care trebuie sa participi, noi iti aducem rochia de care ai . Unul dintre saloanele care ofera rochii de seara de inchiriat este Crila Fashion. Tarifele de inchiriere variaza intre 1RON pentru rochiile de seara scurte si peste 650.

Rochii de ocazie de inchiriat in Bucuresti gasiti la NoHo Rochii. Pretul de inchiriere al unei rochii variaza intre 1si 10lei, iar optiunile pot satisface cerintele oricarui eveniment, chit ca ai in plan o seara .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare