joi, 8 decembrie 2016

Mikrozid timp de actiune

Spectru larg de acţiune în cel mai scurt timp posibil. Timp de actiune intre 1- de minute in functie de actiunea microbiologica dorita. MIKROZID 1000ml - Dezinfectant medical pentru orice suprafete.


In stoc Mikrozid Liquid 1l Schulke - Dezinfectie si sterilizare de la Dent Store. Spectru larg de actiune in cel mai scurt timp posibil. MIKROZID AF DEZINFECTANT RAPID PENTRU SUPRAFETE.

Nu se foloseste pe sticla acrilica . Mikrozid AF Liquid 250ml cu pulverizator pe baza de alcool, fara aldehizi. Dezinfectant suprafete Mikrozid AF Liqui litru, este un dezinfectant gata preparat pentru suprafete,. AF liquid m soluție gata preparată. Incolor, cu alcool, cu un spectru larg de actiune, nu irita,nu e agresiv, protejeaza si curata suprafetele.


Dezinfectant cu timp de actiune rapida. Dezinfectant mikrozid af liquid de litru Pagina - Dezinfectant Instrumente. Pentru dezinfectia igienica a mainilor se recomanda ml timp de un minut, . Soluţie fără aldehide, pe bază de alcool, pentru dezinfecţia rapida. Mikrozid AF Liquid Protectie eficace impotriva virusului AH1N-solutie gata preparata -spectru larg de actiune in cel mai scurt timp posibil -buna capacitate de . Mikrozid liquid - dezinfectant rapid pentru suprafetele tari. Mikrozid AF Liquid – fisa de securitate.


Solutie dezinfectanta gata preparata spectru larg de actiune în cel mai scurt timp posibil buna capacitate de acoperire uscare rapida fara a lasa . Aplicati Mikrozid sensitive nediluat pe dispozitivele medicale si lasati sa actioneze. Buna capacitate de acoperire, uscare rapida fara a lasa urme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare