luni, 19 decembrie 2016

Sun plaza program

Mall-ul Sun Plaza din București își așteaptă vizitatorii cu multe reduceri, spectacole, evenimente și filme pe toate gusturile în programul Cinema City. Program cinema Cinema City Sun Plaza Bucuresti - Duminică, adresa Cinema City Sun Plaza: Calea Văcăreşti nr. Sector telefon Cinema City Sun Plaza: .

Program de functionare: Luni - Vineri: 11:30-23:00. PROGRAMUL MALLURILOR DE SARBATORI. Cele mai multe malluri din Bucuresti sunt deschise atât de Craciun, cât si de Revelion.


Sun Plaza Shopping Center - Destinatie de senzatie!

Harta zonelor cu livrare la domiciliu si program comenzi online . Policlinica Sun Plaza este localizata in incinta mall-ului Sun Plaza si dispune de. Elena Sidenco, centrul asigura o serie de programe specifice: .

LEROY MERLIN Sun Plaza Calea Vacaresti Nr. Din Martie magazinul nostru va trece la programul de vară și vom . TUI TravelCenter Bucuresti Sun Plaza propune o gama variata de produse turistice. Complex Sun Plaza Shopping Center, etaj 1). McDonald's este prima companie americană care a deschis un lanț de restaurante în România.


McDonald's deține de restaurante în de . Starbucks - Sun Plaza Cafenea din Romania. Mallul Sun Plaza va fi inchis de Craciun si Revelion. Salonul de epilare definitiva Nomasvello Sun Plaza este specializat in terapii faciale si corporale cu IPL, facand parte din cea mai mare retea de infrumusetare . Program de vizitare; Informații suplimentare . Magazinul nostru va invita sa va bucurati de cele mai inovative produse Delimano, Dormeo, Top-Shop, Walkmaxx si LiveActive. Veti beneficia de consultanta si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare