joi, 15 decembrie 2016

Részecskeszűrő folyadék ár

DPF tisztítófolyadék DIESEL részecskeszűrő tisztó folyadék. Termékeink árát és készletét naponta frissítjük, próbálja meg később vagy érdeklődjön . Részecskeszűrő tisztítás árak autó típusonként.

Az részecskeszűrő tisztítás árak fix árak és áfa mentesek. A részecskeszűrő, azaz a DPF (Diesel Particulate Filter) azonban. A teljes műveletsort tartalmazó kezelés ára nettó 0forint az Éles . Pro-tec DPF részecskeszűrő tisztító adalék, 375ml Ez a csúcsteljesítményű termék egy speciális diesel tisztítóadalék, amely a részecskeszűrő regenerációjához .

Aktuális Pro tec dpf ajánlatok az ÁrGép-en. Pro-tec DPF részecskeszűrő tisztító adalék, 375ml (gyártó: Pro-tec) 27Ft! Az ár 1db termék Sprinter futáros szállítására vonatkozik, előre fizetéssel.


A részecskeszűrő üzemeltetéséhez szükséges FAP folyadék más néven ELOYS-ra van szükség a HDI. L ELOYS ára a töltő csövekkel együtt majd 30eFt. A00298614Érdeklődj az aktuális készlet és ár után! Fagyálló folyadék G(foszfátmentes) - Hart (Liter). Részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás, FAP tisztítás.


A részecskeszűrő a dízelmotor működése során keletkező.

Pro-tec DPF diesel részecskeszűrő tisztító adalék, termékkód: 425 Ez a. Előnyei: folyamatos és teljes részecskeszűrő tisztítás menet közben, . Részecskeszűrő feladata és működési feltételei, körülményei. Részecskeszűrő tisztítása, felújítása, fap szűrő tisztítása , dpf szűrő. Mivel a részecskeszűrő a kipufogórendszer fontos eleme, eltömődése. SCR-szűrő is kerül, amely AdBlue folyadék.


Az uj DPF szuro ara magass, a bontott pedig nem biztos, hogy jo allapotban van!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare