duminică, 18 decembrie 2016

Omfal educational rechizite

Magazin on-line de materiale educationale, dezvoltat la Omfal Educational. Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial . Descoperiți în cele 2pagini peste 36de produse concepute și selecționate pentru educația copiilor: jocuri educative, materiale didactice și resurse .

Set de rechizite pentru un copil, conține creioane colorate cm, set plastilina cu culori, bloc. Rechizite si papetarieMagneti, adezivi, ariciMagneti. Avem placerea sa va prezentam o gama variata de materiale si resurse prezente in principalele etape ale dezvoltarii copilului.

Rechizite si papetarieInstrumente de scris si corecturaText Markere. Rechizite si papetarieOrganizare si arhivareProtectie documente. Rechizite si papetarieInstrumente de scris si corecturaStilouri si rezerve.


Rechizite si papetariePanouri si afisajSuport cu buzunare.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial Cresterea . Instrumente pentru profesori si parinti: bibliorafturi, folii de protectie, markere, pixuri, stilouri. Omfal Educational, Magurele, Ilfov, Romania. Omfal Educational - Te ajutam sa pregatesti.


Title: Catalog omfal 20201 Author: OMFAL EDUCATIONAL, Name:. Omfal Educațional Intrarea Sulfinei nr. Servicii foto din Rechizite Instrumente de Invatamant de la importatori directi prezenti pe Bizoo. Fotografii educative Emotii de la Omfal Educational . Carton piele de animale - Pachet de coli asortate, imprimeu piele de animale; 3g, x cm.


Omfal Educational, Intrarea Sulfinei, Nr. Carton natura - Pachet de coli cu motive din natura - teme (nori, apa, flori, iarba, stele); 3g, x cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare