marți, 27 decembrie 2016

Vas wc curte

Cod produs: 400058Rating: 0rating Descriere: Vas WC Rustic pentru gradina. Altele Produse Asemanatoare cu: VAS WC RUSTIC (PENTRU CURTE) - PRET incepand de la 6Lei. WC taranesc pentru curte alb R04-0la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Vasul de toaleta R04-0este un WC taranesc, pentru curte. Specificatii tehnice:Greutate (kg): 15Tip: rusticUbuc. Indispensabil in orice locuinta, WC-ul il poti gasi in depozitele Brico Depot la cel mai bun raport.


Lungime manşon: 290-5mm; Diametru vas WC: 80-1mm.

Avem peste produse in categoria Vas wc cu preturi de la 62. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Avem peste produse in categoria Vas wc si rezervor cu preturi de la 62. Cumpara Vase de toaleta accesorii de la eMAG la preturi avantajoase. Vas Wc Rustic (pentru curte) Bianca.


Rezultatele cautarii pentru Vas Wc Rustic (pentru curte) Bianca. Catalog produse dupa expresia vas+wc+rustic+curte a returnat rezultate. Puteti efectua o noua cautare sau consulta urmatoarea .

Vas wc ideal pt curte,din ceramica,se poate conecta si la rezervor. Magazine şi preţuri - Rezervoare WC Roca Zoom Vas WC rustic de curte Roca Zoom 16RON! Vase WC la reducere si in promotii. Livrare gratuita, produse pe stoc. Vase WC si capace WC pentru toaleta.


Specificatii tehnice:Greutate (kg): 15Tip: rusticUbuc. Altele Produse Asemanatoare cu: VAS WC RUSTIC (PENTRU CURTE) - PRET incepand . Livrare in Bucuresti sau Ridicare de la sediu. Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret . Puteti alege din peste de modele de vase WC online.


Preţuri mici, mereu strălucitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare