marți, 13 martie 2018

Ansamblu rezidential lotus oradea

Apartamente si spatii comerciale de vanzare si de inchiriat, exceptional pozitionate in cel mai nou ansamblu rezidential din Oradea. Apartamente si spatii comerciale de vanzare si de inchiriat, exceptional . Apartamentele Lotus sunt spațioase, luminoase, bine .

Prezentarea detaliată a proiectului Ansamblul rezidential Lotus din Oradea - informații complete, album foto-video, poziționare pe hartă, date de contact . Proiectul de apartamente Lotus este cel mai nou ansamblu rezidențial din. Cartierul Lotus se afla in cea mai curata si linistita zona din Oradea, la doar km de centrul.

Optiuni suplimentare: include cele cu pret necomunicat. ALEGE LOCUL CARUIA SA II SPUI ACASA! Acum te poti muta in orice locatie doresti! PRIMA RESIDENCE e peste tot in Oradea!


Apart camere mp zona Cantemir Lotus Apsateului. Apartamente - Garsoniere de vanzare sau mai multe. După ce, în 200 Impact a început primul ansamblu rezidenţial în provincie, acum compania de dezvoltare rezidenţială îşi începe activitatea în Oradea.


Ansamblul rezidential Lotus, Puncte de interes Oradea, afla adresa, telefon, website, program si localizare.

Apartamente noi de vanzare, in cartierul Nufarul, vizavi de Penny Market. Bloc finalizat, apartamente ocupabile imediat. Apartamente noi de vanzare, in cartierul . Articole din cartier miorita oradea scrise de borzamelinda. Vanzare apartament camere, Lotus, Oradea.


De inchiriat apartament tip penthouse in cartier nou rezidential Nufarul format din dormitoare plus living generos 120. Apartament camere lux penthouse prima Lotus. Cartier de apartamentele noi dotate cu centrală termică individuală pe gaz, aparat de aer condiționat și un sistem de casă inteligentă menit să î. Mall in faliment la Oradea, evaluat la mil. Oradea mai este operational un proiect de acest fel - Lotus Market.


Oradea, Liberty Center si a ansamblului rezidential New Town din cartierul bucurestean Dristor. Noul ansamblu va cuprinde un centru comercial, spaţii de birouri şi blocuri de apartamente. Dezvoltatorii mall-ului Lotus Center, din Oradea, ridică miza şi anunţă că vor construi un mega proiect imobiliar .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare