vineri, 30 martie 2018

Dji osmo f64

DJI Osmo o camera video cu adevarat revolutionara, oferind o rezolutie 4K si un sistem ingenios de stablizare a imaginii, oferindu-va imagini uimitoare de . Acumularotul pentru DJI Osmo este un acumulator de 9mAh special conceput pentru a asigura o utilizare indelungata a stabilizatorului. Profita acum de preturi promotionale si oferte la produse DJI de la F64!

DJI Osmo Intelligent Battery Charger - Incarcator pentru Osmo Intelligent Battery . Microfonul DJI FM-FlexiMic poate fi conectat la mufa pentru microfon a camerei Osmo si te ajuta sa obtii o mai buna reproducere a sunetului in comparatie cu . Brat drept de extensie pentru montarea a accesorii si a camerei video Osmo in acelasi timp. DJI Osmo Handle Kit este un maner compatibil atat cu sistemul Gimbal si camera de la Osmo, cat si cu Zenmuse Xsi Xde la Inspire 1.

DJI Osmo+ este o camera video revolutionara care ofera inregistrari la o. DJI Osmo+ - camera cu stabilizare si zoom. DJI Osmo este un pachet extrem de avantajos. Magazinul Fpune la dispozitie clientilor, incepand cu Noiembrie, o noua camera video: DJI Osmo.

O camera video cu adevarat revolutionara, DJI Osmo ofera o rezolutie 4K si un sistem ingenios de. DJI Osmo a fost testat de Dragos Asaftei, pentru Blog de fotografie :) Aflați de pe blogul Fde ce o recomandă! I made some test footage with the new 4K DJI Osmo from Fin Bucharest, Romania. In weekendul asta am avut ocazia, asa cum puteti vedea in video-ul realizat de Costin, sa testam un DJI Osmo de la F64. VLOG50_este cel de față și în el o scot pe Sasha la plimbare în parc ca să testez camera primită în teste de la F64: DJI OSMO.


A fost folosit indoor pana in 5h de filmare. Este ca nou impecabil iar bateria a fost . In fapt, DJI Osmo este cea mai avansata camera video de actiune. Daca vrei camera o gasesti la DJI Osmo+ la Fsi pe DJI Osmo la Cel. DJI Osmo test footage – F– by Costin Marian. Cumpara Drone In Stoc DJI Vandut de FStudio de la eMAG la preturi avantajoase.


RESIGILAT: Drona DJI Phantom Standard. Am primit un DJI Osmo in teste de la F64. L-am avut pe mana timp de o saptamana, in care m-am jucat cu el si am observat ce poate sa faca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare