marți, 27 martie 2018

Cetatuia cluj adresa

Cetățuia este o fortificație habsburgică construită între anii 17– 173 după planurile arhitectului militar Giovanni M. Adresa: Zona este cuprinsă între: limita estică a parcelei din str.

Proiectul Cetăţuii Clujului, prima citadelă ridicată de Habsburgi în . Restaurant Pensiune Cetatuie, un loc cu o panorama deosebita deasupra Clujului. Restaurant Cluj Panoramic cu terasa cluj.

Cetățuia (în maghiară Fellegvár) este o fortificație construită in perioada Habsburgică în vârful dealului cu același nume din Cluj-Napoca, în cartierul Gruia. Dealul Cetățuii din Cluj-Napoca este o locaţie extrem de îndrăgită, atât de turiştii aflaţi în periplu prin Cluj, cât şi de cuplurile tinere din oraş. Dacă locuiți în Cluj Napoca sunteți norocoși din mai multe motive, dar unul dintre ele, drag nouă, este Cetățuia. Dacă sunteți turiști în Cluj Napoca, iară . Dealul Cetatuia (Dealul Cetatuii) Obiectiv turistic din Cluj-Napoca.


Afla cronici, evenimente, pareri, informatii, adresa pentru Dealul Cetatuia (Dealul Cetatuii) pe . Cetatuia Hill, Cluj-Napoca: See reviews, articles, and 1photos of Cetatuia Hill, ranked No. TripAdvisor among attractions in Cluj-Napoca.

Panoramic Cetățuie se află într-o zonă liniștită din Cluj-Napoca, pe Dealul Cetății, la cel mult minute de mers pe jos de centrul orașului, și are vedere. Vila Cetatuia ofera cazare in Cluj Napoca, pe dealul Cetatuii, aproape de Stadionul CFR din Cluj. Categorie: Cămine studenţeşti; Adresa: Cluj-Napoca, Strada Cetatii, Nr. A (langa hotel Belvedere, la de min de Parcul Cetatuia). Rezervari Cazare Hotel Pensiunea Panoramic Cetatuie Cluj-Napoca la PRETUL MINIM GARANTAT.


Obiective turistice din Cluj Napoca si distanta fata de Pensiunea Bellagio. Ridicată între anii 17și 173 Cetățuia a avut ca și scop principal asigurarea . Temerarii care se incumenta sa urce lungul sir de trepte ce duc in varful dealului Cetatuii vor fi rasplatiti cu una din cele mai frumoase panorame ale Clujului, dar . Contacteaza proprietarul acestei locatii de cazare. Au trecut aproape ani, dar am revenit la Cluj cu acelaşi entuziasm, dornică să mă plimb pe străduţe şi prin pieţe, să mă bucur de detalii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare