luni, 12 martie 2018

Sloganuri pentru protejarea aerului

Nu Bea suc Pentru ca: bei suc arunci sticla sticla mucegaieste se rupe se face in bucatele mici bucatelele alea mici sun arse se polueaza si . Cine ma poate ajuta cu cateva sloganuri pentru protejarea mediului sau despre natura Nu vreau sa fie lung sau in alte limbi. Scrie sloganuri ptr protejarea aerului si a solului - 3377154.

Omul este deopotrivă creatura şi creatorul mediului său care-i asigură existenţa fizică şi. Cele două elemente ale mediului său, elementul natural şi. Pentru protectia mediului inconjurator, constituie cel mai important factor natural, eficient, stabil si inepuizabil. Aceasta are rolul de a stabiliza .

Aerul Curat – Mişcarea Ta” - Sub acest slogan se derulează. Oricâte legi ale picnicului ar avea, cei mai mulţi dintre români nu au niciun Dumnezeu când vine vorba de protejarea mediului. Campanie mass-media de informare educaţională şi conştientizare privind protecţia mediului cu sloganul APA= VIAŢA, care se va derula prin mijloacele . Pentru protejarea Mediului Inconjurator. In continuarea acestor initiative, sub sloganul „Colectam selectiv si selectam colectiv” sau ”Pretuieste APA si . Ziua Mondială a Mediului, ce va avea loc pe iunie, va sărbători anul acesta. Să înveţe un copil despre natură şi felul în care o poate proteja;.


Exista cateva lucruri pe care le putem face pt. Va multumesc pentru sfaturile excelente despre protejarea mediului.

Aerul curat este esenţial pentru sănătatea noastră. Studiile arată că poluarea aerului, cauzată de activităţile industriale şi de traficul rutier, are un impact. Din cauza aerului poluat, bolile cancerigene sunt în număr tot mai mare şi. Rezervaţiile naturale au ca scop ocrotirea mediului natural, protejarea unor plante . Este o atat de mare poluare in aer astazi incat, daca nu ar fi plamanii nostrii, nu ar am avea unde sa ii gasim locul.


Ziua Mondială a Mediului este sărbătorită sub sloganul. Investiţii de 6milioane de euro pentru protejarea mediului, la Paroşeni. Fondul pentru Mediu anunţă concurs pentru proiectarea siglei şi sloganului.


Sigla si sloganul trebuie să conţină elemente din tematica protecţia mediului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare